Over ons

Sofie Meyvis is de drijvende kracht en bezieler van Intensiteit. Anderen stimuleren om het beste in zichzelf naar boven te halen en vanuit hun kracht te gaan handelen, is Sofie haar grote passie. Dit is dan ook de reden waarom Sofie de opleiding Regentaat ging studeren terwijl ze ervaring op deed in de politiek.

Na haar studie besloot ze om wat buitenlandse ervaring op te doen in Amerika en zo kwam ze terecht bij een familie die hun eigen Consultancy bureau had. Zij deden heel wat projecten rond Change Management en zo wisten zij Sofie te boeien met alle facetten dat een internationaal consultancy bureau met zich mee brengt. Vooral het personeelsbeleid, want bij haar terugkeer naar België besloot Sofie haar carrière te starten in de interim- en selectiewereld.

Al snel groeide ze binnen deze branche door naar Account Manager en stuurde ze het team van Antwerpen aan. Gedurende deze werkervaring volgde Sofie veel bijscholingen zoals Competentiegericht Interviewen, Time-management, Presentatietechnieken, … en een postgraduaat HR Management. Na enkele jaren in een commerciële functie ervaring op te doen wakkerde haar passie om anderen te inspireren terug aan en besloot ze om ervaring op te gaan doen als Trainer in een omgeving waar zelfontwikkeling centraal staat.

Zo kwam ze bij Alexander Calder terecht. Een bedrijf dat je leert om los te laten en te groeien door anderen te doen groeien. Ook hier werd Sofie snel opgemerkt en ontwikkelde ze zich eerst als Trainer en werd vervolgens ingezet als Regiomanager. In deze laatste functie werd Sofie uitgedaagd om uit haar comfortzone te stappen door leiding te geven aan een team die in haar eerder een carrièrevrouw zagen dan een manager en waar de gemiddelde leeftijd veel hoger lag dan dat Sofie haar leeftijd was. Door haar coachende en no-nonsens aanpak wist ze heel snel het tij te keren en het respect te winnen dat een leidinggevende nodig heeft van zijn/haar team.

Kortom, desondanks haar jonge leeftijd heeft Sofie al heel wat praktijkervaring en kennis opgebouwd op vlak van training, coaching en management. Ervaring en inzichten die ze graag met u deelt via haar training- en coachingaanbod.

Vraag nu je gratis intakegesprek aan

En we nemen binnen de 48 uur contact met je op.