Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /home/customer/www/intensiteit.be/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Launch your dream!

“Launch your dream”-day is een initiatief opgezet voor en door jongvolwassenen die het moeilijk vinden om hun weg te vinden bij het opstarten van hun zaak.

Je hebt zoveel ideeën en dromen, maar weet niet precies wat te kiezen en wat het best bij je past. En eens je een keuze hebt gemaakt hoe kan je er dan voor zorgen dat je zaak van de grond komt en blijft draaien? Wat moet daarvoor precies allemaal gebeuren?

In een interactieve ééndaagse workshop gaan jongvolwassenen op zoek naar de antwoorden op deze, en nog veel meer, vragen. Hierdoor zorgen we niet enkel voor een geweldige start voor jongvolwassenen, maar ook dat ze hen ondersteund voelen op weg naar een succesvol bedrijf.

Ze gaan immers al goed hebben nagedacht over hun weg als ondernemer waardoor hun engagement en motivatie om hun droom na te jagen groter zal zijn dan voor de workshop.

Deze training is voor iedereen die recent (of in de nabije toekomst) de arbeidsmarkt op gaat en zich wil vestigen als ondernemer. Pas afgestudeerden, maar ook jongvolwassenen die gestopt zijn met hun studies kunnen zich inschrijven voor deze workshop.

Bezielers van dit initiatief zijn Michael Van Den Bossche (www.naturalwarriortribe.com) en Sofie Meyvis (www.intensiteit.be). Beiden zijn ze trainer (softskills), coach en ondernemer in hart en nieren. Deze late twintigers ervaarden zelf na hun studies hoe moeilijk het was om hun weg te vinden op de arbeidsmarkt en hoe weinig tijd daar wordt aan gespendeerd in het onderwijs. Ze besloten dan maar zelf een initiatief op te richten waarin jong volwassenen ondersteund kunnen worden in de opstart van hun carrière. Hun kennis en ervaring wat betreft de arbeidsmarkt (Sofie heeft enkele jaren in een interim- en selectiekantoor gewerkt), het ondernemen (beiden hebben een bloeiende trainers- en coachingsbedrijf) en hun uitgebreid netwerk (ze trainen beiden aan zowel multinationals als KMO’s) delen ze graag met andere jong volwassenen. Zo ontstond de “Launch your Career”(arbeidsmarkt) en “Launch your Dream”-day (startende ondernemers).

Tijdens een zeer interactieve workshop gaan de jongvolwassenen op zoek naar hun eigen energievreters en energiegevers. Ze staan stil bij hun competenties, normen en waarden en komen er achter hoe zij zich zichzelf als ondernemer helemaal verder zouden kunnen ontplooien. In de namiddag ontdekken de jongvolwassenen hoe zij kunnen omgaan met falen en angst en welke zaken er allemaal moeten gebeuren om een goede start als ondernemer te garanderen.

Dankzij verschillende sponsors kunnen we jullie deze dag aanbieden voor slechts 35 euro incl. broodjeslunch i.p.v. 125 euro!

Launch your Career-day wordt voorlopig enkel georganiseerd in Antwerpen op volgende dagen:

– Woensdag 19/07 van 9u30 tot 17u

– Dinsdag 08/08 van 9u30 tot 17u

– Zaterdag 02/09 van 9u30 tot 17u

Let op: de plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in! Dit kan door een mail te sturen naar info@intensiteit.be en 35 euro over te schrijven op ING rekening: BE96 3631 6333 4805. Let wel: jouw inschrijving is pas definitief van zodra we het correcte bedrag ontvangen hebben.

Let wel: jouw inschrijving is pas definitief van zodra we het correcte bedrag ontvangen hebben. Wil je graag nog wat meer informatie? Of wil je ons initiatief graag sponsoren zodat we meer jongeren een knalstart van hun carrière kunnen bezorgen? Contacteer ons dan via info@intensiteit.be of 0474/55 28 96.

Overtuigd? Schrijf je dan nu in.