Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /home/customer/www/intensiteit.be/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Launch your Career!

“Launch your Career”-day is een initiatief opgezet voor en door jongvolwassenen die het moeilijk vinden om hun weg te vinden op de arbeidsmarkt. Er zijn zoveel boeiende jobs te vinden vandaag de dag, maar waar vind je die? En als je die super interessante job gevonden hebt, hoe zorg je er dan ook voor dat de werkgever jou aan neemt? En hoe kom je er achter of die job wel iets is dat bij jou past?

In een interactieve ééndaagse workshop ga je op zoek naar de antwoorden op deze, en nog veel meer, vragen. Mocht dat niet genoeg zijn: we beschikken tevens over een uitgebreid netwerk van interessante bedrijven dat we graag met jou delen! Want zeg nu zelf: goed begonnen is al half gewonnen, toch?!

Deze training is voor iedereen die recent (of in de nabije toekomst) de arbeidsmarkt op gaat. Ben je afgestudeerd of gestopt met school? Weet je niet goed wat nu jouw volgende stap zou moeten zijn? Of weet je wel welke richting je uit wil, maar niet hoe je daar zo efficiënt mogelijk kunt geraken? Schrijf je dan nu in voor één van onze workshops.

Wil je liever niet de arbeidsmarkt betreden, maar ooit wel arbeidsplaatsen creëren door te ondernemen? Dan is onze workshop “Launch your Dream” misschien wel iets voor jou? Contacteer ons snel voor meer info via info@intensiteit.be of 0474/55 28 96.

Bezielers van dit initiatief zijn Michael Van Den Bossche (www.naturalwarriortribe.com) en Sofie Meyvis (www.intensiteit.be). Beiden zijn ze trainer (softskills), coach en ondernemer in hart en nieren. Deze late twintigers ervaarden zelf na hun studies hoe moeilijk het was om hun weg te vinden op de arbeidsmarkt en hoe weinig tijd daar wordt aan gespendeerd in het onderwijs. Ze besloten dan maar zelf een initiatief op te richten waarin jong volwassenen ondersteund kunnen worden in de opstart van hun carrière. Hun kennis en ervaring wat betreft de arbeidsmarkt (Sofie heeft enkele jaren in een interim- en selectiekantoor gewerkt), het ondernemen (beiden hebben een bloeiende trainers- en coachingsbedrijf) en hun uitgebreid netwerk (ze trainen beiden aan zowel multinationals als KMO’s) delen ze graag met andere jong volwassenen. Zo ontstond de “Launch your Career”(arbeidsmarkt) en “Launch your Dream”-day (startende ondernemers).

Tijdens een zeer interactieve workshop ga je op zoek naar jouw eigen energievreters en energiegevers. Je staat stil bij jouw competenties, normen en waarden en komt er achter in welke functies én bedrijfscultuur jij jouzelf helemaal verder zou kunnen ontplooien. Want zeg nu zelf: je spendeert meer tijd op jouw werk en met de collega’s om jou heen, dan in jouw privé. Dan kan je je maar beter goed voelen in die omgeving, toch?

In de namiddag ontdek je welke invloed jezelf hebt op jouw sollicitaties en hoe je dus die felbegeerde job in de wacht kan slepen!

Aangezien het de eerste keer is dat we deze dag organiseren kunnen we jullie deze dag aanbieden voor slechts 35 euro incl. broodjeslunch i.p.v. 125 euro!

Launch your Career-day wordt voorlopig enkel georganiseerd in Antwerpen op volgende dagen:

  • Dinsdag 08/08 van 9u30 tot 17u
  • Woensdag 23/08 van 9u30 tot 17u
  • Zaterdag 02/09 van 9u30 tot 17u

Let op: de plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in! Dit kan door een mail te sturen naar info@intensiteit.be en 35 euro over te schrijven op ING rekening: BE96 3631 6333 4805. Let wel: jouw inschrijving is pas definitief van zodra we het correcte bedrag ontvangen hebben.

Wil je graag nog wat meer informatie? Of wil je ons initiatief graag sponsoren zodat we meer jongeren een knalstart van hun carrière kunnen bezorgen? Contacteer ons dan via info@intensiteit.be of 0474/55 28 96.

Overtuigd? Schrijf je dan nu in.